Kasvohoidot

Klassinen kasvohoito

Klassinen kasvohoito sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille.

Hoito tehdään asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti. Kasvot puhdistetaan, kuoritaan ja tarvittaessa poistetaan epäpuhtaudet, sekä  haluttaessa poistetaan sokerilla häiritsevät ihokarvat kasvoilta. Hoidossa käytetään ihon tarvitsemia tehoaineita, hierotaan kasvot ja decollete. Hoidon päätteeksi ihotyypinmukainen naamio, sekä loppuvoide.

Klassiseen kasvohoitoon voidaan lisätä tarvittaessa myös jokin erikoishoidoistamme.

Ultraääni ihonpuhdistus

Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta.

Ultraääni-ihonpuhdistus on tehokas, hellävarainen ja kivuton tapa kuoria sekä syväpuhdistaa ihoa.

Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irroittaa epäpuhtaudet iholta sekä  tuo talin ulos ihohuokosista, ilman mekaanista ärsytystä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja pehmeä. Ultraäänihoito on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta sekä syvälle ulottuva ihonpuhdistus vahingoittamatta kudosta pinnallisesti toimivalla ultraäänellä.

Sarjahoitona saadaan parhaimmat tulokset noin 1-6 hoitokertaai tarpeen mukaan.

Klapp Mesodoctor HC3 Skinshooter –neulaton mesoterapia

Uusi tehohoito Suomessa, nyt myös Turussa!

Hohtava, kaunis, kiinteä ja pehmeä iho

Turvallinen neulaton hoito kaikille ihotyypeille, jonka avulla nopeasti näkyviä tuloksia.

HC3 Skinshooterin käyttämä innovatiivinen Super-e-poratioiaa kutsutaan meso-elektroporaksi, joka on viimeisintä e-osmosis teknologiaa.

Seerumit imeytetään kivuttomasti ihoon – silminnähtävä ihon ikääntymisen väheneminen, veltostumisen väheneminen, punaisuuden, kosteushukan ja epäpuhtauksien väheneminen. Hoito on erittäin tehokas ja vaikutukset pitkäaikaisia

HC3 Skinshooter suositellaan kun kysymyksessä:

 • ihon kirkastaminen; solukanavien aukaisu – tehoaineiden imeytyminen – solujen uudistuminen
 • ryppyjen vähentäminen; tehoaineiden välitön imeytyminen – ihon uusiutumisen aloittaminen – ryppyjen vähentäminen
 • huokosten pienentäminen, ihon epäpuhtauksien vähentäminen – puhdistus – pysäyttää uusien epäpuhtauksien syntymisen – rauhoittaa ärsytystä
 • kosteuden muodostaminen; ihon syvempien kerrosten kostauttaminen – kosteutta ihosoluille – kosteushukan aiheuttaman kuivuuden ja kireyden sekä kuivuudesta johtuvien juonteiden estäminen

Hoidon jälkeen iholla tuntuu mietoa lämmön tunnetta. Iho näyttää täyttyneeltä, tasaiselta ja ruusuiselta. Ihon täyteläistyminen on selvimmin nähtävissä poskilla ja poskiluiden alueella.

Hoitosuositus on sarjahoitona 3-6 krt kahden viikon välein.

Hoidoissa käytetään Klapp –tehoaineita, jotka ovat ilman hajusteita, väriaineita ja listattuja säilöntäaineita sekä ilman parabeeneja, PEG:ta ja mineraaliöljyjä. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja.

Mediwave take ten  -tehojumppa kasvoille

Suosituin hoitomme.

Nopea, turvallinen ja pysyvä kasvojenkohotus!

Take Ten on ainutlaatuinen kasvojumppalaite, joka on lääketieteellisesti tutkittu ja patentoitu.

Luonnollinen ja turvallinen, todellinen veitsetön vahtoehto:

 • kauneudenhoitoon
 • kasvohalvauspotilaille

Mediwave Take Ten on kehitetty kasvojen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kasvolihasten kunnon parantamiseen ja ylläpitämiseen sekä kasvojen lihaksiston iän myötä pienentyneen lihasmassan palauttamiseen.

Mediwave Take Ten hoito-ohjelma on aina yksilöllinen, useimmiten se rakentuu 10krt. 10 minuutin perushoitojaksosta ja sen jälkeen toteutettavista, noin 4-8 viikon välein annettavista ylläpitohoidoista. Kasvohalvauspotilailla käytettävä perushoitojakso on pitempi ja sitä seuraava jatkuva kasvolihasten kunnon ylläpito tapahtuu useammin; aina yksillöllisen hoito-ohjelman mukaan. Perushoidon 10 hoitokertaa kestävät kukin ainoastaan 10 minuuttia.

Kärsitkö…

 • rypyistä ja juonteista otsassa, huulissa tai silmien alueella

 • roikkuvista poskista tai kaksoisleuasta

 • turvotuksesta silmänalusilla ja silmäpusseista

 • kalpeista, harmaista ja väsyneistä kasvoista

Kaikille aikuisille on Mediwave hoidosta hyötyä.  Mediwave Take Ten -hoito on turvallista ja täysin kivutonta.

Hoito virkistää kokonaisvaltaisesti ja on hyvä hoito ennen tärkeää tilaisuutta, joka vaatii pitkäkestoista pirteyttä kasvoille. Hoito soveltuu erinomaisesti myös miehille.

Take Ten on patentoitu hoitomenetelmä. Laitteella ja menetelmällä on EC hyväksyntä. Laitteelle on myönnetty lääketieteellinen serttifikaatti.

Take Ten menetelmällä on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia:

 • Menetelmä on kehitetty nimenomaan kasvolihasten kunnon, toiminnan, verenkierron ja aineenvaihdunnan parantamiseen.
 •  Take Ten menetelmällä voidaan kiinteyttää kasvojen lihaksia.

Take Ten ei ole mikään ihmelaite. Laitteen teho perustuu yksinkertaiseen neurofysiologiseen tosiasiaan. Take Ten laitteella saadaan aikaan kasvolihasten kuntoutumisen ja kehittymisen kannalta optimaalinen lihasten harjoittaminen käyttämällä sähköistä ärsykettä.

Asiakkaat ovat saaneet Take Ten hoidosta:

 • pirteyttä, vireyttä ja terveyttä
 • ihon kunto parantunut (kun aineenvaihdunta ja verenkierto vilkastuvat ja tästä johtuen myös kuona aineet poistuvat)
 • purenta parantunut (mm. hampaiden narskuttelu)
 • tinnitus ja migreeni ovat jääneet pois
 • kolmoishermo särky on poistunut
 • pää-, niskasärky ovat poistuneet
 • poskiontelo tulehdukset (jopa krooniset) ovat jääneet pois
 • kasvojen ihosairauksiin apua esim.: psoriasis, akne, couperosa, atoppinen iho
 • arvet (vanhatkin arvet vaalenevat ja tulevat huomaamattomimmiksi)
 • monet kasvohalvauspotilaat ovat kuntoutuneet täydellisesti jopa vanhoissa tapauksissa on ollut paljon hyötyä

Take Ten laitteilla annettu hoito ei sovi henkilölle jolla on sydämentahdistin tai jokin muu sähköinen kirurgisesti asennettu laite kehossaan.

Timanttikuorinta

Timanttikuorinnalla saadaan aikaan näkyviä ja tuntuvia tuloksia.

Parantaa ihon kuntoa ja ulkonäköä kokonaisvaltaisesti kuorimalla ihon ulointa kerrosta.

Kuorinnan ja säädettävän imun yhteisvaikutukselle perustuva hoito kuorii kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia sisältäpäin ja stimuloi paikallista verenkiertoa ja kollageenituotantoa. Hoidot kiinteyttävät ja heleyttävät ihoa ja tekevät siitä vähitellen tasaisemman sävyisen. Hoito on täysin kivuton. Menetelmällä voidaan hoitaa useita iho-ongelmia ikääntymisen ja auringonvalon aiheuttamista muutoksista aina akneen ja erilaisiin arpiin.

Hoitoa suositellaan ihon kunnon ja hoitotavoitteiden mukaan noin 3-6 kerran sarjahoitona, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta ja tasaisemmalta.

Laserhoito

Ihon nuorennushoito uudistaa ihokudosta kokonaisvaltaisesti solutasolta asti.

Laservalo hoitaa ihokudoksen kollageenisäikeitä ja vapauttaa välittäjäaineita soluväliaineeseen, jonka vaikutuksesta fibroplast-solut vahvistuvat. Näin ollen kollageenin ja elastiinin määrä lisääntyy ja iho tulee kimmoisammaksi.. Suositus 3-10 kerran sarjahoitona viikon välein.

Hiussuonet/couperosa: Laservalo imeytyy ihon pintakerroksen eli orvaskeden läpi. Se kuumentaa verisuonen plasman, jolloin verisuoni pilkkoutuu ja koaguloituu ihon oman aineenvaihdunnan kautta pois. Verisuoni tuhoutuu noin kolmessa viikossa. Ensin hoidettu verisuonialue saattaa muuttua tummemmaksi kunnes lopulta koaguloituu ihon aineenvaihdunnan kautta pois. Suositus 3-5 käsittelyä kolme viikon välein.

Akne: Laservalo rauhoittaa ja poistaa aknebakteereja sekä imee ihosta ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia. Talin määrän vähentyessä myös epäpuhtauksien leviäminen vähenee ja ihohuokonen supistuu. Ainoa FDA:n hyväksymä hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa acne vulgarista, pustulaarista sekä komedo-aknea ja joka samalla hillitsee aknen leviämistä. Suositeltava sarjahoito noin 10 vrk:n välein niin kauan kuin tarpeen.

Mikroneulaushoidolla saavutetaan hyviä tuloksia

 • jäntevyyden ja elastisuuden puutokseen
 • ikäryppyihin ja juonteisiin
 • auringon vahingoittamalle iholle
 • kireisiin kasvolihaksiin
 • ilmeryppyihin
 • ikäläiskiin
 • arpien häivyttämiseen (akne)
 • suurihuokoiselle ja epäpuhtaalle iholle
 • kuivalle iholle

Iholla on luonnollinen suojaustehtävä, joka enemmän tai vähemmän estää kosmetiikkatuotteiden imeytymiskykyä. Mikroneulauksen avulla aktiiviaineet imeytyvät tehokkaasti.

Mikroneulauksen johdosta hoitotuotteet imeytyvät heti ja alkavat vaikuttaa ihon aktiivikerroksissa. Jo ensimmäisen hoidon jälkeen, ihosi näyttää ja tuntuu paremmalta. 3-5 hoidon tehokuuri antaa sinulle kiinteämmän, jäntevämmän ja nuoremman ihon. Ihosi vastustuskyky paranee ja se näyttää rentoutuneelta ja tasaisemmalta.